Skip to content
Hero image

CSSSI Lower Level Renovation, Yale University

New Haven, CT
6,500 sq ft

The Center for Science and Social Science Information (completed by Apicella + Bunton in 2011) is a popular study space in Kline Biology Tower on Yale’s campus. Our firm was engaged to convert CSSSI’s lower level to additional study space that serves the growing student population on campus.

Hero image

The renovated space offers over 60 seats for either small group or individual study, including lounge seating, shared tables, and individual study carrels. A comprehensive lighting design, wood accents, and a variety of textures bring warmth to this lower level space.

Hero image

The lower level also houses unique program elements including a seminar room, digital recording studio and Yale University Library’s contemporary map collection.

Hero image
Hero image

Photographs © Christopher Gardner