Skip to content
Hero image

Sudbury Residence

Sudbury, MA
2,300 sq ft
A previous renovation of this private residence in Sudbury, Massachusetts had left the house's proportions unbalanced and awkward. Apicella + Bunton renovated the home to remedy the disproportionate massing and provide space for a larger living room, a more formal entry, a new study, a three-car garage and a home theater.
Hero image
The new design expands upon the existing architectural vocabulary and structural system, increasing the flat-roofed connecting mass to form the new foyer and adding another, larger mass to harmonize with the scale of the existing house.
Hero image
In addition to the extensive interior renovations, Apicella + Bunton designed landscaping that provides for a new entry path, driveway and plantings throughout the property.
Hero image
Hero image
Hero image